Krop og psyke hænger sammen i den NeuroAffektive Relationelle Model

NARM Introkursus 6-7. marts 2020

Ny respektfuld tilgang til at arbejde med mennesker.
Ph.d. Laurence Hellers banebrydende terapeutiske metode NARM har vist sig at være en særdeles effektiv behandlingsmetode i forhold til udviklingstraumer og tilknytningsproblemer, da den integrerer en kropslig og psykologisk tilgang i behandlingen af lavt selvværd, skam og selvkritik.

Hvad er NARM?

  • NARM præsenterer et fundamentalt skift i psykoterapeutisk tænkning.
  • I NARM-terapi understøttes vores evne til biologisk selvregulering og vores kapacitet til at føle os forbundet med os selv og andre.
  • NARM er en ressource-orienteret, ikke-regressiv model, der arbejder med Somatic mindfulness og mindful awareness på processen.
  • De fleste emotionelle problemer kan føres tilbage til fem biologisk baserede principper: Behovet for kontakt, afstemning, tillid, autonomi og kærlighed/seksualitet. Hver type afspejles af et mønster af spændinger eller pansring i kroppen, såvel som af adfærd og evne til at klare livets udfordringer.
  • Med NARM arbejdes med de overlevelsesstrategier som blev udviklet i barndommen, og som spærrer for livsudfoldelsen her og nu.

Formen vil være en vekslen mellem teoretiske oplæg, små øvelser og live-demonstration af, hvordan den organiske proces kan inddrages i terapi.


Tid & sted:
6-7. marts 2020 på Kaløvig Kursuscenter - www.kalovigcenter.dk

Pris:
kr.3.900,- for 2-dages undervisning inkl. 7 retters frokostbuffet, kaffe/the og kage.
Overnatning med morgenmad koster 400 kr i delt dobbeltværelse og 600 for enkeltværelse. Man kan også tilkøbe aftensmad – bestilles direkte på Kaløvig kursuscenter.

Tilmelding:
Til Tove på e-mail tmejdahl@hotmail.com gerne nu og helst inden 3. februar 2020
Din plads er sikret, når du har indbetalt depositum kr. 600,- til Nordea: 2291 4379-309-580.
Restbetaling indbetales senest 3. februar.

Depositum tilbagebetales ikke ved evt. afbud. Ved afbud senere end 4 uger før betales fuld pris.