Lidt om mig

I min ”erfaringsrygsæk” har jeg integreret min faglige og personlige udvikling gennem 30 år. Min tilgang til arbejdet med mennesker udspringer af et anerkendende, humanistisk og eksistentialistisk livssyn. Jeg arbejder ”her og nu”–orienteret og hjælper mennesker der kommer i min klinik til at forbedre deres relation til sig selv, og dermed til andre.

Siden min ungdom har jeg været optaget af, hvordan vores krop og psyke hænger sammen. Min nysgerrighed har betydet, at jeg gennem årene har tilegnet mig et bredt erfaringsgrundlag både fagligt og personligt ud fra flere oplevelses og erfaringsbaserede metoder: Energiarbejde ud fra Bob Mores teorier, gestaltterapi med bioenergetiske kropsøvelser med Carl Skelmose og Freddy Sahl, psykodrama ved deltagelse i forskellige grupper gennem 10 år med Marchen Møller, Eva Røien og 1½ års efteruddannelse i Bodynamic-systemet.

I 1998 mødte jeg Peter Levine, og var herefter ”solgt til ” den unikke og nænsomme tilgang til traumearbejde, som hans metode Somatic Experiencing(SE) tilbyder. Jeg uddannede mig til SE-practitioner og var medorganisator på uddannelsen i Danmark og assistent i Danmark og i Holland gennem 4 år.

En af de lærere som jeg mødte på SE-uddannelsen var Laurence Heller. Hans tilgang til det terapeutiske arbejde og traumebehandling, blev jeg så glad for, at jeg udvalgte ham til at være min ”mentor”. Jeg har fulgt ham siden, og dermed har jeg på nærmeste hold kunne følge med i, hvordan han gennem de seneste 10 år har udviklet sin NARM-metode til arbejdet med udviklingstraumer. Hvor SE-metoden er fantastisk til arbejdet med chok-traumer, er NARM tilgangen simpelthen bare ”METODEN” til 80% af de klienter, som opsøger os i privat praksis.