Om supervision
Psykolog Tove Mejdahl

Supervision

Supervision tilbydes til psykologer der skal autoriseres eller specialiseres, til psykoterapeuter, samt til faggrupper der arbejder med menneskelige relationer f.eks. læger, socialrådgivere, lærere, plejefamilier og pædagoger på opholdssteder eller andre institutioner.

Jeg kører gerne ud for at give supervision til personale; men jeg har også plads til at supervisionen kan foregå hos mig.

Supervision gives således både individuelt og i gruppe.

Jeg har erfaring med og tilbyder både faglig- og konsultativ supervision med udgangspunkt i den anerkendende ressourcebaserede tilgang samt udviklingsforståelse ud fra den NeuroAffektive Relations Model – NARM – læs mere under NARM –metoden.

Under supervision får du mulighed for at se på de oplevelser der fylder i dig. Der arbejdes med de faglige og personlige problemstillinger, samt dine ressourcer. Når du arbejder med det personlige, vil det altid være i relation til fagligheden.

Stemningen i en gruppe er afgørende for, at man kan udvikle og udfordre sig selv. Derfor gør jeg i mine grupper altid meget ud af at skabe en tryg atmosfære, et godt læringsmiljø og en god gruppekultur.